Dit is hoe je effectief (wordt) beïnvloed(t)

17 juni 2017

“Goedemiddag, spreek ik met mevrouw Ter Huurne?” “Ja, daar spreekt u mee.” “Fijn dat ik u aan de lijn heb mevrouw Ter Huurne. U spreekt met Linda van Artsen zonder Grenzen. Bel ik u gelegen?” Ik aarzel. Als het niet uitkwam, had ik niet opgenomen. Dat weet Linda natuurlijk ook wel. “Dat hangt er van af waar u over belt,” antwoord ik in alle eerlijkheid. Ik hoor Linda een beetje schrikken, maar ze herpakt zich en vervolgt met een hoorbare glimlach haar verhaal. “Dat begrijp ik natuurlijk mevrouw Ter Huurne. U bent donateur van Artsen zonder Grenzen en daar willen wij u voor bedanken.” Wat aardig van Linda en Artsen zonder Grenzen. “Geen dank Linda, ik doneer graag. En zeg maar gewoon Marloes hoor”. Ik hoor Linda een nieuwe hap adem nemen om haar verhaal te vervolgen. “Je belt vast niet alleen om mij te bedanken,” ben ik haar voor. “Nee, dat klopt,” antwoordt Linda, ditmaal met een soort van begripvol lachje erachter. Tot nu toe begrijpen Linda en ik elkaar snel en goed. “Ik zou u willen vertellen over wat u nog meer kunt doen om Artsen zonder Grenzen te steunen.” Nu gaat het komen, weet ik en ik besluit in te grijpen.

Lees verder op www.gzndenzo.nl